Dobbeltværelse

Værelsestyper

Vi har klassiske B&B-værelser, hvor der er fælles bad er på gangen. Typisk er der dog kun to værelser, der deler badeværelse, så vær ikke nervøs for kø! Værelserne er alle beliggende på 1. sal med skøn udsigt over haver og marker samt til Møns Klint-området. Priser ca. kr. 250,- per person afhængig af, hvilken ugedag du kommer. Vi har ofte gode tilbud på søndage og hverdage.

Privat bad/toilet samt adgang til opholdsrum med tekøkken

Værelserne er beliggende i Tiendegaardens bygninger, alle med skøn udsigt over haver, enge og marker samt til det skønne område omkring Møns Klint. Trådløst WiFi.
Adgang til opholdsrum, hvor der typisk er et tekøkken, så I nemt kan smøre madpakke, sætte øl og vand på køl etc. Priser ca. kr. 325,- per person. 

Små suiter og apartements

På Tiendegaarden har vi flere små suiter (sammenhængende værelser) samt små og store lejligheder. Det er også muligt at leje en hel fløj, hvis I fx er flere, der rejser sammen, og har behov for god plads. Suiterne ligger med udgang direkte til terrasse, gårdsplads og videre ud til haver, marker og enge. Vi tilbyder også familierum til børnefamilien.

Ved ankomst

Når du ankommer, får du yderligere praktisk information om lokale spisesteder, caféer, indkøbsmuligheder, gallerier, museer, lokale arrangementer og oplevelser "lige nu". En brochure fra området og specialkort over Møns Klint ligger klar til dig.

Forplejning

Morgenmad: Ved ankomst er det muligt at bestille vores populære morgenmadskurv. De fleste værelser har adgang til et lille tekøkken, så man kan også klare sig selv. 
Aftensmad: Vi anbefaler, at du besøger én af vores fantastiske lokale spisesteder på øen. Vi har dog også et lille udvalg af cateringretter variende efter årstiden, der kan købes og varmes i tekøkken.

Tilbud og rabatter på overnatning

Vi har ofte tilbud især på søndage og de fleste hverdage. Du finder den aktuelle pris i vores bookingsystem. Skriv dato for ankomt og afrejse, udfyld med antal personer, og vælg så hvilke værelser, du har interesse i. Rabatten er fratrukket i den pris, du ser.

Book overnatning

© 2022, Tiendegaarden

Kontaktinformation

Sønderbyvej 29,
4791 Borre
55812126     
info@tiendegaarden.dk